Acasa>Blog pentru mirese>Cinci tendințe cheie pentru 2017 în moda rochiilor de mireasă

Colecția 2017

Designerii celor mai mari case de moda (de exemplu: Oksana Mukha, Lanesta, Gabbiano, Armonia) în fiecare an vin cu noutăţi care uimesc viitoarele mirese. Vă arătăm care sunt materialele, liniile de contur şi cele mai rafinate trucuri care au fost visate în 2017 de către aceşti designer. Oricare stil ai alege din cele de mai jos, poţi fi sigură că apariţia ta va fi însoţită de priviri recunoscătoare.

Să vedem atunci în 2017 care sunt cele 5 tendinţe din moda rochiilor de mireasă:

1. Utilizarea dantelei baroc, cu modele mari

Popularitatea dantelei fine nu a scăzut însă în acest sezon modelele sunt mult mai mari,  mai accentuate, mai spectaculoase.

2. Chiffon plutitor (tatuaj din dantelă, dantelă nude, etc.)

Tulle bej sau de culoarea pielii  care modelându-se pe corp devine aproape invizibil. Modelele splendide din dantelă aplicate pe tul sunt menite să-ţi împodobească pielea. Impactul este unul minunat! Părerea noastră este că aceasta inovaţie în lumea rochiilor de mirese, este cea mai hotărâtoare din ultima perioadă.

3. Fusta plisată din mătase Mikado

Este un material lucios, de o prestanţă accentuată din care se fac tiviturile largi, fustele plisate şi trenele imense. Asigură o înfăţişare de regină pentru toată lumea!

4. Soluţii accentuate pentru spate

Rochiile de mireasă simple, fără ornamente în faţă, adesea primesc un accent ridicat pe spate. Aici primesc loc dantelele, fundiţele, nasturi asortate, etc.

5. Dantele din materiale şi cu modele diferite aplicate în acelaşi timp

Dantelă bandă din bumbac şi dantelă fină franţuzească pe aceeaşi rochie? 3 tipuri de dantelă stratificate una peste alta? Nici nu mai detaliem, vedeţi mai jos cât sunt de superbe.

2017-05-19T08:45:43+00:00 mai 14th, 2017|0 Comentarii

Comenteaza