Szalonunkról 2017-05-28T09:47:09+00:00

A menyasszonyi ruhád története nálunk kezdődik. Garantáljuk, hogy szalonunkban megtalálod álmaid éskövői ruháját.

Az álomruha

Képzeld el, hogy elérkezett a nagy nap, az a nap, amiről már gyerekként álmodoztál, az a nap, amikor a legszebb és a legboldogabb vagy, az esküvőd napja.

Még a nap is másképp süt be az ablakon, miközben felveszed a menyasszonyi ruhád, amikor pedig az utolsó részlet is a helyére kerül, belenézel a tükörbe és egy csodálatos érzés tölt el. Egy sugárzóan szép és boldog nő néz Rád a tükörből. Tiszta szívből úgy érzed, hogy ez az amire mindig is vágytál.

Ruháink nagyszerű alkotások, a legminőségibb anyagokból készülnek, a gyönyörű, kézzel készült hímzések mindegyiket egyedivé, lélegzetelállítóan széppé varázsolják.

2018-as kollekciónk

Az OKSANA MUKHA ruhák csakis európai szövetekből készülnek (selyem, taft, jacquard, organza, sifon és szatén). Kézzel vannak hímezve összetett gyöngy mintákkal, Swarovski kristályokkal, olasz üveggyönggyel és különböző virágmintákkal.

tekintsd meg kollekciónkat

Miért válaszd szalonunkat?

Az esküvői ruha vásárlásánál és bérlésénél is, teljeskörő szolgáltatást biztosítunk számodra: esküvői ruhák átalakítását, gyönyörű kiegészítőket, fátylakat és nagyon kényelmes cipőket is ajánlunk.

E nap szépsége a szeretteid közelségében is rejlik. Tudjuk, hogy milyen fontos számodra, hogy családod és barátaid ott legyenek veled a nagy napon, ezért kínálatunkban koszorúslány, gyerek és a gálaruhák nagy kinálatát is meg fogod találni.

Szalonunkban tapasztalt tanácsadók várnak, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat tudják nyújtani számodra, amikor a tökéletes esküvői ruhát keresed.

Szeretnél időpontot foglalni?
Kérdéseid vannak?

Vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek segitségével.

Címünk

Bucsin negyed, 18-as tömbház, E lépcsőház, VII-es lakrész, Gyergyószentmiklós, Hargita megye, Románia

Telefonszám

Tekints be gyergyószentmiklósi szalonunkba