Despre noi 2017-05-24T06:51:30+00:00

Povestea rochiei tale de vis începe la noi.
Îti garantăm că în salonul nostru vei găsi rochia ta de mireasă mult visată.

Rochia ta de vis

Imaginează-ţi că a venit ziua cea mare, ziua despre care visai de când erai copil mic, ziua în care eşti cea mai fericită şi cea mai frumoasă, ziua nunţii tale.

În timp ce îţi îmbraci rochia de mireasă, chiar şi soarele îşi aruncă altfel razele prin geamul tău, iar când şi ultimul detaliu ajunge la locul lui, te uiţi în oglindă şi te umpli cu o senzaţie minunată. Vezi o femeie frumoasă care radiază de fericire. Simţi cu adevărat ca asta este ceea ce ţi-ai dorit.

Aceasta este senzaţia care se cunvine la toate miresele şi noi, tocmai din această cauză, dăruim acest sentiment pentru toate miresele care vin la noi. Acordăm o atenţie sporită ca toate clientele noastre să-şi găsească rochia care se potriveşte perfect cu stilul, silueta şi imaginaţia lor. Lângă un pahar de şampanie, într-un ambient plăcut, alegerea devine una simplă.

Rochiile noastre sunt simple, din materiale de cea mai înaltă calitate. Broderiile manuale splendide fac ca fiecare rochie să fie unică şi superbă.

Colecția noastră pentru 2018

Rochiile OKSANA MUKHA sunt fabricate din țesături europene (mătase, taftă, jacquard, organza, sifon și satin), decorate manual cu modele complexe de margele, perle, cristale Swarovski, sticlă italiană, margele japoneze și diferite modele de flori.

vezi colecția noastră

De ce să alegi salonul nostru?

Atât la achiziția, cât și la închirierea rochiei de mireasă, oferim servicii complete, asigurăm transformarea rochiei de mireasă, oferim accesorii frumoase, voaluri și pantofi într-adevăr confortabile.

Frumusețea acestei zile constă și în proximitatea celor dragi: rude și prieteni. Noi știm acest lucru și de aceea în oferta noastră veți găsi rochii pentru domnișoare de onoare, pentru copii, precum și rochii de gală.

În salonul nostru te așteaptă consultanți cu experiență, ca să îți ofere cele mai calitate și bune servicii, când îți cauți rochia de mireasă perfectă pentru tine.

Vrei să faci o programare?
Ai întrebări sau nelămuriri?

Ia legătură cu noi folosind datele de contact de mai jos.

Adresa noastră

Cart. Bucin, Bl 18. Sc. E. Ap. VII, Gheorgheni, jud. Harghita, România

Număr telefon

Adresă e-mail

Vezi cum arată salonul nostru nou din Gheorgheni