Főoldal>Uncategorized>5 meghatározó trend a 2017-es esküvői ruhadivatban

2017-es kollekció

A nagy esküvői ruha divatházak (pl. Oksana Mukha, Lanesta, Gabbiano, Armonia) tervezői évről évre csodás újdonságokkal kápráztatják el a leendő menyasszonyokat. Megmutatjuk, melyek azok anyagok, szabásvonalak, rafinált trükkök, amelyeket a 2017-es kollekciókban álmodtak meg a tervezők. Bármelyik stílust választod is az alábbiak közül, biztos lehetsz benne, hogy elismerő pillantások kísérik majd a megjelenésed!

Lássuk hát, melyik az 5 meghatározó trend a 2017-es esküvői ruha divatban:

1. Barokkos, nagy mintás csipkék felhasználása

A finom csipkék népszerűsége töretlen, ám ebben a szezonban a minták sokkal erőteljesebbek, nagyobbak, látványosabbak!

2. Lebegő csipke (csipke tetoválás, nude csipke, stb.)

Testszínű vagy bézs tüll, amelyek a bőr színéhez idomulva szinte láthatatlanok. A tüll rétegre rádolgozott gyönyörű csipke motívumok mintha a bőrödet díszítenék. Az összhatás csodálatos! Véleményünk szerint ez az utóbbi idők menyasszonyi ruha divatjának legmeghatározóbb újítása!

3. Mikádó selyem, rakott szoknya

Fényes, erőteljes tartású anyag, amelyekből a széles hajtások, rakott szoknyák, hatalmas uszályok készülnek. Királynői megjelenést biztosít mindenkinek!

4. Hangsúlyos hát megoldások

A letisztult, elöl sokszor díszítés nélküli, tisztaságot sugárzó menyasszonyi ruhák hát megoldása kapja a hangsúlyt! Ide kerülnek a csipkék, masnik, díszes gombsorok, stb.

5. Eltérő mintájú és anyagú csipkék egyidejű felhasználása

Zsinóros pamut csipke és finom francia csipke párosítása egy ruhán belül? Akár 3 féle csipkeréteg egymás felett? Nem is részletezzük, inkább nézzétek meg milyen gyönyörű!

2017-05-28T09:44:13+00:00 május 19th, 2017|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet