Kisegítő információ 2017-05-28T09:48:17+00:00

Kisegítő információ

Folyamatosan megújuló menyasszonyi ruha kínálatunkban olyan világmárkákat találsz, mint az Oksana Mukha, Lanesta, Armonia, Gabbiano. Szalonunkban többféle stílusból választhatsz, a klasszikus abroncsos menyasszonyi ruháktól, az A vonalú letisztult, esküvői ruhákon át a modern menyasszonyi ruhákig 36-44 méretig (nem modellenként értendő!).

Igen mivel ennek előnye a személyre szabott tanácsadás mellett, hogy elkerülhető az esetleges várakozás. A ruhapróba alkalmanként 1 órát vesz igénybe. Időpontot csak telefonon lehet kérni!

Adrienne Bridal szalonban a kollekciók fontos része megtalalható, ily módon lehetőség nyilik az anyagok minőségének megfigyelésére. Ugyanakkor meg lehet tekinteni katalógusainkat egyéni rendelés érdekében. Lehetőséget biztositunk bármely modell megrendelésére.

Egy-két számodra fontos személyt, aki jól ismer és elfogadod a véleményét. A ruhapróba rólad szól, ezt ne felejtsd el!

6 hét – 3 hónap között. Előleg szükséges, 40% a ruha árából vagy a kölcsönzési árból.

Lehet változtatásokat végezni a gyártó elérhetőségének függvényében a modelleken. Ha a képen a ruha egyféle szinben látható lehet más szinben is rendelni. Ha a ruhának uszálya van, anélkül is lehet igényelni.

A menyasszonyok többsége azt feltételezi, hogy ruháink elérhetetlenek ár szempontjából, de ez tévedés. Nem kell több pénzt költsön nálunk mint más menyasszonyi ruhaszalonban, azonban az odafigyelés és a minőség nagyban különbözik.

Szalonunk limitálja a menyasszonyi ruhák kölcsönzésének számát és a minőség megtartása érdekében folyamatosan megújítja az esküvői ruha készletét! Ez elengedhetetlen feltétele annak, hogy az Adrienne Bridal szalon minőségi szolgáltatást nyújtson. Egyes modellekből több méret is rendelkezésre áll.

Szeretnél időpontot foglalni?
Kérdéseid vannak?

Vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek segitségével.

Címünk

Bucsin negyed, 18-as tömbház, E lépcsőház, VII-es lakrész, Gyergyószentmiklós, Hargita megye, Románia

Telefonszám