Informații utile 2017-05-21T09:21:04+00:00

Întrebări frecvente

În oferta noastră permanent înnoită găseşti mărci universale precum Oksana Mukha, Lanesta, Armonia, Gabbiano. În salonul nostru ai posibilitatea de a alege din mai multe tipuri, de la rochii de mireasă clasice, de cele tip A-line până la rochii moderne, cu mărimi cuprinse între 36-44 (mărimile nu se înţeleg pe modele).

Da, avantajul constă nu doar în consultanţă personalizată ci şi în evitarea aşteptării. Proba unei rochii necesită 1 oră. Programarea se face doar telefonic.

Mare parte din colecţii se găseşte în salon tocmai ca să puteţi vedea materialele din care sunt făcute rochiile şi nu în ultimul rând, calitatea lor. Totodată se pot vedea cataloagele în cazul unei comenzi individuale, orice model se poate comanda.

Poţi să vii cu 1-2 persoane importante pentru tine, care te cunosc bine şi a căror părere contează pentru tine. Nu uita, proba unei rochii de mireasă e despre tine!

Între 6 săptămâni şi 3 luni. Avansul constă în 40% din preţul de vânzare sau din suma de închiriere

Se pot face modificări la modele de rochii în funcţie de disponibilitatea lor la producător. Dacă pe poză rochia are o anumită culoare, se poate comanda şi în altă culoare. Dacă rochia are trenă, se poate comanda şi fără.

Majoritatea mireselor cred că la noi preţurile rochiilor de mireasă sunt inaccesibile, însă această presupunere este una greşită. Nu va trebui să cheltuie mai mulţi bani la noi decât în alte saloane însă atenţia faţă de clienţi şi calitatea rochiilor este mult diferită.

Salonul nostru impune limite la închirierea rochiilor de mireasă şi pentru a menţine calitatea, stocul nostru se înnoieşte încontinuu. Acest aspect este necesar ca salonul Adrienne Bridal să poată oferi servicii de calitate. Din anumite modele sunt disponibile mai multe mărimi ca şi rochia Dvs. să fie superbă în ziua căsătoriei!

Vrei să faci o programare?
Ai întrebări sau nelămuriri?

Ia legătură cu noi folosind datele de contact de mai jos.

Adresa noastră

Cart. Bucin, Bl 18. Sc. E. Ap. VII, Gheorgheni, jud. Harghita, România

Număr telefon

Adresă e-mail